Терорът в Европа е война на цивилизациите и религиите! Либералният

...
Терорът в Европа е война на цивилизациите и религиите! Либералният
Коментари Харесай

ВМРО призовават: Радикалният ислям трябва да се криминализира в кратки срокове

Терорът в Европа е война на цивилизациите и религиите! Либералният модел се провали. би трябвало да се и това би трябвало да стане в къси периоди. Строги ограничения и надзор – това е методът да защитим България. Това се споделя в позиция на след терористичния акт във Виена - сърцето на Австрия.
Ето какво още написа в позицията на партията:
 Окончателно: Ахмед Муса получи една година затвор за коренен ислям Окончателно: Ахмед Муса получи една година затвор за коренен ислям
Върховният касационен съд (ВКС) удостовери присъдата на Апелативен съд – Пловдив от 1 година затвор за Ахмед Муса Ахмед по делото с...
" Когато ние от Вътрешна македонска революционна организация говорехме, че безразборното пропускане на мигранти и опитите за тяхната интеграция в Европейски Съюз са прибързани и недообмислени дейности, бяхме упрекнати в краен шовинизъм. Даже някои демократични кръгове ни показаха като фашисти. А какво става през днешния ден?
Днес страна след страна пада жертва на дейностите на отрочетата от първата вълна мигранти, които се оказаха гробокопачите на Европа. Атентат след атентат. Дори Виена – културната столица на Европа, която беше пощадена доскоро, през днешния ден към този момент е поругана. Преди няколко дни още веднъж в Ница (Франция) беше направено показно нападение. Бяха клани християни в църквата „ Нотр дам “ от радикализиран емигрант – мохамеданин. Примерите към този момент станаха десетки и дори не си коства да бъдат изброявани. Това се трансформира в всекидневие в европейските градове. И за какво?
Защото лицемерието на така наречен европейски водачи ни докара до тази „ кота нула “. Допреди няколко месеца Меркел и Макрон се снимаха с млади африканци, алжирци и мароканци, които бяха представяни не като стопански, а като филантропични мигранти. Здрави и прави мъже на по 18, 19, 20 години, идващи в Европа с една-едничка цел – религиозна инвазия и религиозно превъзходство. Меркел и Макрон ги гушкаха и целуваха и се снимаха с тях. А в този момент водят вербална борба с тероризма. Твърде закъсняло и прекомерно лицемерно. Духът от бутилката е пуснат за жалост!
Т.нар. интеграция на мигрантите в Европа публично се провали. Европа си отгледа потомство псевдоевропейци, което ще я затрие, в случай че не се подхващат съществени ограничения. Ето за какво ние от Вътрешна македонска революционна организация за следващ път заявяваме безапелационната си позиция, че бъдещето на Европейски Съюз би трябвало да е като Европа на отечествата и нациите. Не Европа на извратения неолиберализъм. За нас културата и полезностите на едно общество се градят върху здравите устои на традициите, полезностите и морала, потвърдили се през вековете. Тук, в България, тези полезности, морал и обичаи са крепко стъпили на източноправославната вяра и просвета. Тук няма място за извратени демократични разбирания за приемливост, мултикултурни полезности и накриво междурелигиозно съгласие.
И за следващ път ние от Вътрешна македонска революционна организация заявяваме, че за нас Европа е люлката на актуалната цивилизация. За нас християнството е и би трябвало да остане водеща и моралополагаща вяра на Стария континент. И всевъзможни опити да ни се натрапват религиозно, етнически и полово разнообразни общности от обичайните за главната в континента вяра и диаспора, а и за националната ни еднаквост е неприемливо.
 Радикален ислям пуска пипала във Факултета? Радикален ислям пуска пипала във Факултета?
Проводници на коренен ислям се пробват да обхванат в емблематичния ромски квартал Факултета в София, написа Труд. Бедността в гетото...
Да, всеки е добре пристигнал в Европа, само че не и с цел да постанова своята различност в нашата обичайната просвета и ценностна система. Още по-малко, с цел да трансформира своята различност в наша норма и да го прави посредством кървави демонстрации.
У нас християни и мюсюлмани живеят в мир. България е образец за религиозна и етническа приемливост. България е единствена страна, която избавя евреите си от Холокоста.
Поради всички тези аргументи ние заявяваме изрично, че тъкмо през днешния ден и в този момент е моментът всеки политик, всяко държавно управление в границите на Европейски Съюз да съобщи своята решителност в битката с радикализма и да се откаже от лицемерието във връзка с измислената „ нова “ приемливост.
Припомняме, че ПГ на „ Обединени патриоти “ на 26 май 2017 година входира законопроект за криминализиране на радикалния ислям. Законопроектът мина на първо четене на 6 декември 2017 година В претекстовете си народните представители споделят:
За страдание, идеологията „ коренен ислям “ има към този момент своите почитатели и в България. В подтекста на събитията в Близкия Изток и имигрантските общности в Западна Европа опасността от нея ще продължи да пораства. Считаме, че като законодатели би трябвало да създадем вероятното за ограничението ѝ и да предпазим българските мохамедани от агитация, която има за цел да раздели и опълчва обществото.
 Вътрешна македонска революционна организация, Атака и НФСБ на митинг поради делото за коренен ислям Вътрешна македонска революционна организация, " Атака " и НФСБ на митинг поради делото за коренен ислям
Протест, проведен от НФСБ, " Атака " и Вътрешна македонска революционна организация ще посрещне участниците в делото за коренен ислям, което стартира изначало в Окръжен съд...
Три години по-късно тези претекстове наподобяват все по-реалистични. Три години по-късно ние от Вътрешна македонска революционна организация сме уверени, че криминализирането на радикалния ислям би трябвало да откри място в дневния ред на Народното събрание. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР