ТЕРОР! Взрив в училище в Крим уби 10 души ИЗВЪНРЕДНО!

...
ТЕРОР! Взрив в училище в Крим уби 10 души ИЗВЪНРЕДНО!
Коментари Харесай

Ужас! Жертвите на терора в Керч станаха 18

ТЕРОР! Взрив в учебно заведение в Крим умъртви 10 души ИЗВЪНРЕДНО! Терористът от Керч се е самоубил Терористът от Керч почитател на Хитлер, желал да убие стотици Откриха второ взривно устройство в кървавия лицей в Керч

Жертвите на гърмежа в колеж в Керч станаха 18, а ранените - 47 души, заяви през днешния ден водачът на съветската република Крим Сергей Аксьонов по телевизия " Русия 24 ", съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Предполагаемият причинител съгласно Аксьонов е локален гражданин, който е работил самичък.

" Потенциалният палач се е прострелял, самоубил се е. Той е студент от 4-ти курс на същото образователно заведение. Тялото на килъра е открито в библиотеката на втория етаж ", съобщи Аксьонов.

Осемнайсетгодишният студент е разкрил пукотевица в керченския колеж и се е самоубил. Това заяви пред ТАСС говорителката на следствения комитет на Русия Светлана Петренко.

" Идентифициран е младежът, дошъл в техникума директно преди нападението, който, съдейки по видеозапис, е държал в ръцете си пушка. Той се оказа студентът от 4-ти курс, 18-годишният Владислав Росляков. Тялото му със следи от огнестрелна рана бе открито в едно от пространствата на техникума ", сподели Петренко.

По-рано през днешния ден в колеж в град Керч бе задействано самоделно взривно устройство. Възбудено е наказателно дело по член от наказателния кодекс за " терористичен акт ".

В региона на нападението е лимитирано придвижването на публичния превоз. Службите, виновни за транспортната сигурност на Кримския, мост са сложени в засилен режим на наблюдаване. След гърмежа в Крим са засилени ограниченията за сигурност.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР