Терминът съвместно родителство“ набира все повече популярност, защото от него

...
Терминът съвместно родителство“ набира все повече популярност, защото от него
Коментари Харесай

Ползите от „съвместното родителство“ са за всички в семейството

Терминът „ взаимно родителство “ набира от ден на ден известност, тъй като от него има изгода, в случай че родителите са разграничени, само че желаят да запазят топла връзка с децата си.

Ако съумеят да запазят положителни и другарски връзки между тях, майката и бащата могат да открият доста способи да участват в живота на децата си без те да страдат и всички членове на фамилията могат да бъдат по-добре и по-добри един към различен.

Бракът на 42-годишната Луси Гуд и брачният партньор ѝ се разпада преди пет години. Двамата обаче вземат решение, че взаимното родителство, известно на запад с термина co-parenting, може да проработи при тях, тъй като те са се разделили другарски, споделя The Daily Mail.

Не беше по никакъв начин трагично “, споделя Луси Гуд. – „ Направихме всичко по силите си, с цел да проработи това при нас, в това число се взех решение да заживея в Австралия “, изяснява Гуд, родена във Англия.

С някогашния си брачен партньор се спогаждат за взаимно родителство, като техните две дъщери прекарват по 50% от времето си с всеки родител.

Решавайки да се разведе, двойката не желае тази разлъка да има негативно влияние върху децата - 9-годишната Амбер и 7-годишната Руби. Ето за какво, Луси и нейният брачен партньор стигат до извода, че взаимното родителство е най-безболезненото решение в тяхната обстановка.

Прочетете целия текст в Новите Родители.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР