Терминът “ евтина жена ” звучи доста вулгарно. В нашето

...
Терминът “ евтина жена ” звучи доста вулгарно. В нашето
Коментари Харесай

Ето 7 признака, които мигом издават “евтината” жена

Терминът “ евтина жена ” звучи много вулгарно. В нашето общество обаче има доста такива дами: те мислят единствено за пари, външен тип и неща, които съгласно тях им оказват помощ да наподобяват богати.
Ето 7 признака, които ще ви оказват помощ да ги идентифицирате:

1. Отношение към мъжете
Тя доста деликатно проучва финансовото положение на един мъж и не се интересува доста от неговите вътрешни качества. Тя е подготвена да одобри всеки мъж, стига той да има доста пари. Тя няма да губи време за някой дрипльо, даже в случай че той е хубав, интелигентен и със ужасно възприятие за комизъм. Евтината жена в никакъв случай няма да заплати за себе си в ресторант, тя дълго ще спори кой е задължен да заплати сметката, изцяло забравяйки за положителните маниери.

2. Само маркови продукти
Евтината дама е захласната от марките. Когато види етикет на първокласна марка, тя купува продукта без съмнение. Тя няма личен усет, въодушевява се от списанията, преди да избере тоалетите си.

3. Кредити
Евтината жена не излиза от заеми. Харчи пари за облекла, коли или съвременни телефони. Тя се усеща щастлива единствено в случай че провокира злоба и удивление в очите на другите.

4. Отношение към другите
Винаги има провокативно държание, предпочитание да показва своята “оригиналност” и висок статус, унижава сервитьори, продавачи и т. н. Високо образованите хора в никакъв случай не унижават другите.

5. Най-важното нещо е външният тип
Външният тип е всичко за евтината жена. Тя няма да пропусне опцията да се появи на обществено място облечена като за церемониал, постоянно се гримира, даже когато е болна или изнася боклука. Евтините дами няма да пропуснат опцията да покажат гърди или крайници, а от време на време даже и всичко едновременно.

6. Отношение към фамилията
Тези дами нормално произлизат от по-простички фамилии, тъй че се пробват непременно да скрият произхода си и презират членове на фамилията си или остарели познати.

7. Концепцията за честност й е непозната
Евтината жена в никакъв случай не е чувала за честност. Дори да е с богат мъж, само че по пътя й се появи различен, по-богат мъж, тя несъмнено ще захвърли първия. Нейната лакомия няма граници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР