Терминалите ще оперират на 8 езика - български, английски, немски,

...
Терминалите ще оперират на 8 езика - български, английски, немски,
Коментари Харесай

Електронните винетки ще се продават по интернет и чрез мобилни терминали

Терминалите ще оперират на 8 езика - български, британски, немски, гръцки, румънски, сръбски, турски и съветски

От общо 500 терминала в страната, водачите ще могат да закупят електронни винетки за идната година, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".
Терминалите ще бъдат ситуирани по главните пътни посоки и граничните пунктове. След слагането им на комфортно за водачите място ще бъде показана и карта с местоположението им. За улеснение на водачите терминалите ще оперират на 8 езика - български, британски, немски, гръцки, румънски, сръбски, турски и съветски. Освен от терминал за самообслужване, електронна винетка ще може да се купи от уеб портал и от мобилно приложение, които сега се създават. Шофьорите, които избират познатата и класическа форма за пазаруване на винетка от чиновник, също ще могат да го създадат като посетят както и до момента офис от разпространителската мрежа. Операторът на системата е планувал и тази опция. На служителя те ще би трябвало да показват номера на автомобила и да уточнят периода на винетката, която избират.

Утре ще бъде показан методът за пазаруване на електронна винетка за леките коли и транспортните средства до 3,5 тона от терминал за самообслужване.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР