Теrminal е режисиран от Вон СтайнОще с шедьовъра на Скорсезе

...
Теrminal е режисиран от Вон СтайнОще с шедьовъра на Скорсезе
Коментари Харесай

Трилър тръпки със скандално красивата Марго Роби

„ Теrminal ” е режисиран от Вон Стайн


 s8_3_3k Още с шедьовъра на Скорсезе „ Вълкът от Уолстрийт ” младата и извънредно привлекателна Марго Роби се потвърди като сериозна изпълнителка, а тази година тя получи и номинация за „ Оскар ” за основна женска роля на играта си в непредвидения шлагер „ Аз, Тоня ”.

Сега тя е звездата в е стилният noir трилър „ Terminal ”. Марго играе съдбовната Ани, въвлечена в рисковата задача на двама наемни убийци (Декстър Флечър и Макс Айрънс). Ето и малко по-подробно изложение на трилъра: „ В тъмното сърце на голям, неизвестен град, „ Terminal ” наблюдава оплетената история на двама наемни убийци с ужасяваща задача, преподавател, който страда от смъртоносна болест, мистериозен чистач и любопитна сервитьорка с рисков двоен живот. Съдбите им се преплитат с убийствени последствия, след намесата на тайнствен нарушител, твърдо решен да получи своето възмездие. ”

Режисьор и сценарист на „ Terminal ” е Вон Стайн, а в функциите ще забележим Марго Роби, Декстър Флечър, Макс Айрънс, Саймън Пег, Майк Майърс, Матю Луис, Дейвид Барон, Моли Хасъл, Ариане Фрейзър и други.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР