„Терма Бийч е новият изискан ресторант и то на брега

...
„Терма Бийч е новият изискан ресторант и то на брега
Коментари Харесай

"Терма Бийч" - новата перла на плажа на Кранево

„ Терма Бийч " е новият изтънчен ресторант и то на брега на морето. Намира се на Северния плаж на Кранево - сред Централния плаж на курорта и плажа на Албена.

Ресторантът беше открит на особено празненство в събота вечер, като формален посетител беше съветският артист Сергей Нояворски.



Заведението се намира наоколо до курортния комплекс „ Терма еко вилидж " и първата ледена пързалка на родното Черноморие. Разполага с паркинг и 80 места за своите посетители, 50 от които на чист въздух на терасата на ресторанта.

Кухнята е в типичен жанр - барбекю на пещ и рибни специалитети, като се залага на природосъобразното и се употребяват единствено био и еко артикули. Атракция за посетителите пък ще бъде шоукукинг - всеки един клиент ще има опция да се увери с очите си по какъв начин екипът от готвачи на ресторанта подготвя негово ядене.

„ Терма Бийч " няма да се задоволи да работи единствено през дейния летен туристически сезон. Ресторантът ще е отворен целогодишно, като е извънредно подобаващ и за разнообразни групови мероприятия - сватби, рождени дни и така нататък

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР