Територията на Украйна е лакомо парче за Полша, заяви зам.-председателят

...
Територията на Украйна е лакомо парче за Полша, заяви зам.-председателят
Коментари Харесай

Медведев: Украйна е лакомо парче за Полша

Територията на Украйна е лакомо парче за Полша, съобщи зам.-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев.

" По полската телевизия с чиста съвест демонстрират карта, на която е изображено разделянето на тази нещастна страна. На нея доста от западните области на Украйна са включени в състава на Полша ", сподели Медведев за изданието Sputnik Polska.

Според някогашния съветски президент и министър председател Полша надали може да получи обозначените територии по легален път, тъй като може да се сблъска с недоволството на украинците и на европейските си съседи.

По-рано Дмитрий Медведев съобщи, че " адските " наказания против Русия, както може да се чака, се връщат на Запад като бумеранг. Според него в Европа стартира криза, която може да се популяризира по целия свят. Също по този начин Медведев означи нарастването на световната инфлация и цените на горивата, които порастват с галактическа скорост. Той уточни, че въведените против Русия сакции към този момент не дават предстоящите резултати.

Превод и редакция " Епицентър "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР