Територията на Словения беше заради появата на птичи грип в

...
Територията на Словения беше заради появата на птичи грип в
Коментари Харесай

Птичи грип в Словения, страната обявена за рискова

Територията на Словения беше поради появяването на птичи грип в страната. Службата за сигурност на храните, ветеринарния бранш и отбраната на растенията взе това решение след повята на трети случай там.
Първите два са регистрирани в крайбрежния град Пиран, а третия в Любляна при лебеди. На стопаните на животни беше разпоредено да вземат превантивни ограничения, заяви СТА, представена от БГНЕС.
 Родният град на Мелания Тръмп в Словения се надява славата му да остане Родният град на Мелания Тръмп в Словения се надява славата му да остане
Тортата „ Мелания “ заема почетно място на витрината на сладкарница край единствения хотел в Севница. Вълни от лек, златист...
Министерството на земеделието, горите и храните издаде предписание лицата, които отглеждат птици, да съблюдават прецизно превантивните ограничения и да засилят наблюдението върху животните.
Птичият грип е мощно заразно заболяване, което се предава при контакт сред здрави и заболели птици, както и посредством незадоволително обработени термично птичи артикули.
Смята се, че, само че за сметка на това могат да пренесат вируса с обувките, облеклото и транспортните средства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР