Териториалното бюро на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество

...
Териториалното бюро на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество
Коментари Харесай

​Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество във Враца търси старши инспектор

Териториалното бюро на Комисията за лишаване на нелегално добито имущество във Враца разгласи свободно работно място за старши контрольор, научи BulNews.bg.
Мераклиите за поста би трябвало да знаят, че работата на инспектора е да реализира контролни функционалности по използване на законодателството в активността на администрацията и на други физически и юридически лица под директното управление на инспектори от по-високи длъжностни равнища. В дилемите му са и събирането, обработването и систематизирането на информация по отношение на контролната активност. Инспекторът носи директна отговорност за съставяните от него актове по Закона за лишаване в интерес на страната на нелегално добито имущество и Закона за лишаване в интерес на страната на имущество добито от незаконна активност.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър с IV младши сан и най-малък професионален опит от две години.
Задължително е претендентите да дават отговор на законовите условията за държавния чиновник и за член на КОНПИ. Минималната образователно-квалификационна степен, която би трябвало да имат е магистър, с професионално направление – право и добита юридическа дееспособност. Освен това претендентите би трябвало да имат или да получат позволение за достъп до класифицирана информация до равнище на сигурност „ секретно”.
Минималният размер на главната заплата за позицията е 510 лв., като главният размер на заплатата се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсът ще се организира на два стадия – решение на тест и изявление, като срокът за подаване на документи е 29 януари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР