Териториалната цялост на Сърбия беше смачкана като с чук“Ако сега

...
Териториалната цялост на Сърбия беше смачкана като с чук“Ако сега
Коментари Харесай

Вучич заяви, че Сърбия се противопоставя на членството в ЕС заради двойните стандарти на Запада

Териториалната целокупност на Сърбия беше „ смачкана като с чук “

Ако в този момент в Сърбия се организира референдум за участие в Европейски Съюз, жителите на страната ще гласоподават срещу него поради двойните стандарти на Запада за Косово и за Украйна, сподели сръбският президент Александър Вучич.

„ Ако сега се организираше референдум за присъединение към Европейския съюз, жителите на Сърбия щяха да кажат „ не “... Причините са доста, една от тях е, че в този момент от всеки ъгъл пищят за териториалната целокупност на Украйна, само че що се отнася до териториалната целокупност на Сърбия, същите те я унищожиха като с чук и хората в Сърбия не могат да одобряват това двуличие “, изясни Александър Вучич по време на брифинга.

По-рано уеб сайтът KP.RU написа, че ръководителят на австрийското външно министерство се разгласи срещу участието на Украйна в Европейския съюз. Той изрази убеденост, че в този случай Европа би трябвало да прояви еластичност, с цел да одобри различен вид за съдействие с Украйна, да вземем за пример в границите на Единната икономическа зона.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР