Териториалната организация на Научно-техническите съюзи в Монтана, организира конкурс Най-качествено

...
Териториалната организация на Научно-техническите съюзи в Монтана, организира конкурс Най-качествено
Коментари Харесай

Търсят най-хубавото вино в Монтана

Териториалната организация на Научно-техническите съюзи в Монтана, провежда конкурс „ Най-качествено домашно вино “, годишна продукция 2023 година. Конкурсът се прави повече от 20 години.
" Участниците в него имат разнообразни специалности и възраст. Свое вино показват и дами производители, сподели Цветко Цветков ", секретар на Дома на техниката в Монтана.
„ През предходната година най-младият участник бе на 23 години, а най-възрастният на 80 от Ломския край. В Северозапада се отглежда повече грозде за алено вино.
Пробите от домашно алено и бяло вино на производители от района на Монтана се одобряват от 7 до 9 февруари. Комисията ще заседава на 10 февруари, само че в случай че някой просрочен реши да се включи, ще има опция “, добави той.
Резултатите от състезанието ще станат ясни на 14 февруари, Деня на Трифон Зарезан по остарял жанр, когато ще бъдат наградени най-качествените домашни виновност, годишна продукция 2023 година. Пресъздаването на ритуала за зарязване на лозите и награждаването на спечелилите ще стане във фоайето на Дома на техниката в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР