Териториална дирекция Южна морска обяви публична продажба чрез търг с

...
Териториална дирекция Южна морска обяви публична продажба чрез търг с
Коментари Харесай

Териториална дирекция Южна морска продава на търг над 20 кг златни и сребърни накити

Териториална дирекция " Южна морска " разгласи обществена продажба посредством търг с скрито наддаване на златни и сребърни пръстени, гривни, обици, медальони, синджири и огърлици с общо тегло 20.198 кг, оповестиха от пресцентъра на Агенция:Митници ".

Сред стоките, оповестени за продажба има и четири сребърни часовника, три златни игли и два биберона със златен обков. Златните и сребърните произведения са арестувани при митнически инспекции на Министерство на правосъдието " Капитан Андреево " в интервала от 2016 година - 2018 година и за тях към този момент са завършили досъдебните или административнонаказателните производства.
 Агенция " Митници "
Двата биберона със златен обков, които се оферират на търг, са открити през месец август 2016 година Те били укрити в картонени пакети под леглото в шофьорската кабина на турски камион, влизащ в страната от Турция, дружно с още 601 златни украшения, които също са предмет на продажба.
 Агенция " Митници " -->
За идния търг златните и сребърни бижута са оповестени в 8 групи, а искащите за присъединяване в търга следва да подадат заявление по пример за всяка група поотделно, както и ценово предложение.
 Агенция " Митници "
Купувачите на стоките е належащо д а имат позволение за осъществяване на покупко-продажби с благородни метали, според чл.13 от Валутния закон .

Условията за осъществяване на търга са оповестени в формалната страница на Агенция „ Митници “ - секция Публични продажби.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР