Тери Браянт ще се изправи пред съда, след като се

...
Тери Браянт ще се изправи пред съда, след като се
Коментари Харесай

Изправят на съд крадеца на оскара на Франсис Макдорманд

Тери Браянт ще се изправи пред съда, откакто се трансформира в главен обвинен за кражбата на статуетката Оскар на актрисата Франсис Макдорманд по време на афтърпартито след формалната гала. Инцидентът се случи на 5 март, а делото в съда в Лос Анджелис е заложено за 8 август.

Припомняме, че броени часове, откакто справедливо си завоюва премията на Американската кино академия, Макдорманд (Три билборда отвън града) остана за малко без статуетка. Причината – тя бе открадната от почитател, показал се за един от продуцентите на друга лента-фаворит на тазгодишните оскари - Бягай!.

По делото ще свидетелства Сезарио Тио, който работи за Академията. Именно той бил и първият, който се усъмнил в Браянт. По думите му той се разхождал с един от фотографите, когато чул, че наградата на Макдорманд липсва.

Тогава около двамата минал и Браянт, който по това време говорел по телефона: „ Успяхме! Направихме го! “, а по-късно обяснил, че статуетката е негова, защото я спечелил в ролята си на продуцент.

Заради подозренията, фотографът запечатал кадър на обвинения. От фотографията се вижда и част от името на Макдорманд. Още същата вечер статуетката бе върната на актрисата. Самата тя не предяви искания за задържането на крадеца.

Въпреки това той бе задържан и след това пуснат под гаранция в размер на 20 хиляди $, написа Монитор.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР