Тереза Мей взе тежко решение. В началото на месец юни

...
Тереза Мей взе тежко решение. В началото на месец юни
Коментари Харесай

Тереза Мей взе тежко решение

Тереза Мей взе тежко решение. В началото на месец юни тя ще утвърди график за своето отдръпване, предават международните организации.

Информацията идва от английски народен представител, който е ръководител на авторитетна група в Консервативната партия, разглеждаща въпросите, свързани с нейното управление.

Двамата през днешния ден са провели среща и са се договорили да се видят още веднъж, откакто Мей прокара някак договорката за Брекзит в Народното събрание.

Тереза Мей към този момент сподели, че ще внесе съглашението за ново гласоподаване в седмицата , започваща от 3 юни.

"Премиерът е решена да обезпечи нашето излизане от Европейския съюз и е посветила напъните си да подсигурява второто четене на закона за евакуиране на Англия от Европейски Съюз в седмицата, започваща от 3 юни, както и приемането на този закон и последващото излизане на Обединеното кралство от Европейски Съюз до лятото ", се споделя в изказване на Брейди след срещата.

"Договорихме се, че тя и аз ще се срещнем след второто четене на закона, с цел да се споразумеем за график за избирането на нов водач на Консервативната партия ", се добавя в текста.

По принцип за първо четене на даден закон се счита неговото публично внасяне в Народното събрание и публикуването на текста му. Очаква се това да стане преди парламентарната пауза, която е планувана от 23 май до 4 юни, отбелязва Ройтерс. Второто четене е при самите диспути по закона в пленарна зала, които се чака да продължат два дни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР