Тереза Мей си каза тежката дума за Брекзит - вижте

...
Тереза Мей си каза тежката дума за Брекзит - вижте
Коментари Харесай

Тереза Мей обяви: Има сделка за Брекзит

Тереза Мей си сподели тежката дума за Брекзит - вижте я

Британското държавно управление утвърди текста на проектоспоразумението с Европейския съюз по изискванията за излизане на Обединеното кралство от общността.

Това заяви министър председателят Тереза Мей след среща с членовете на кабинета си, траяла близо 5 часа. Допреди няколко часа не се знаеше дали кабинетът ще поддържа министър-председателя Мей.

" Колективното решение на кабинета е, че държавното управление би трябвало да утвърди проектоспоразумението ", съобщи Мей в малко изказване пред публицисти.

" Това е решителна стъпка, която ще ни разреши да реализираме прогрес и да завършваме съглашението ", сподели още тя.

По думите й, решението не е било взето елементарно, само че държавното управление е решило да поддържа плана и политическата декларация. Мей сподели още, че договорката за Брекзит дава отговор на ползите на цяла Англия.

" Предстоят сложни дни. Това решение разрешава да си върнем контрола над нашите пари, закони и граници и да построим блестящо бъдеще за Англия. И ми позволете да прибавя: от цялата си душа и сърце имам вяра, че то ще послужи на ползите на цялото Обединено кралство ", сподели Мей. /Марица.бг

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР