Тереза Мей обеща да спечели битката на идеи в парламента

...
Тереза Мей обеща да спечели битката на идеи в парламента
Коментари Харесай

Тереза Мей обеща да спечели битката на идеи в парламента и в страната

Тереза Мей даде обещание да завоюва борбата на хрумвания в Народното събрание и в цяла Англия. Британският министър председател изнесе първата си огромна тирада, откакто партията й загуби болшинството си на изборите предишния месец.

Тя призна, че вотът, който сама свика три години преди плануваното, не е оправдал упованията й. И насочи предизвикателство към опозицията.

„ В този сериозен миг от нашата история можем да бъдем плахи или да сме смели. Можем да играем на несъмнено или да излезем с нова мощ и да предизвикаме нашите съперници да дадат своя принос, а освен да подлагат на критика. Смятам, че тази страна се нуждае от държавно управление, готово да работи самоуверено за по-доброто бъдеще за Англия. И сме твърдо решени да бъдем това правителство”, сподели тя.

Мей съобщи още, че ще продължи да работи за една по-справедлива Англия след развода с Европейски Съюз. Обещанията й пристигнаха ден, откакто Европарламентът даде съкрушителна оценка и заплаши с несъгласие английските оферти за правата на европейските жители след брекзит. -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР