Тереза Мей може да напусне преговорите за Брекзит заради "сметката

...
Тереза Мей може да напусне преговорите за Брекзит заради "сметката
Коментари Харесай

Мей няма да плати сметката за развода с ЕС

Тереза Мей може да напусне договарянията за Брекзит поради "сметката за развода " в размер на 100 милиарда евро, която някои европейски фигури желали.

Британски бизнес водачи са били предизвестени да се приготвят за опцията държавното управление на премиера Тереза Мей да напусне договарянията за Брекзит тази година поради "сметката за развода ", разкрива в. Sunday telegraph, представен от Reuters.

На брифинг с бизнес шефове почитан представител на кабинета е предизвестил, че е допустимо министър председателят да напусне договарянията през септември.

Стъпката щяла да бъде предопределена "за вътрешна консумация ", с цел да покаже, че министър председателят може да играе твърдо с Европейски Съюз по въпроса за "сметката за развода " - сумата от 100 милиарда евро, която някои европейски фигури желали Кралството да заплати, преди да напусне съюза.



Министърът за Брекзит Дейвид Дейвис съобщи преди време, че Англия няма да заплати 100 милиарда евро, с цел да напусне Европейски Съюз, откакто се бяха появили информации, че Брюксел се готви да изиска тази сума.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР