Тереза Мей е готова да проучи всяка възможна опция за

...
Тереза Мей е готова да проучи всяка възможна опция за
Коментари Харесай

Тереза Мей е готова да проучи всяка възможна опция за финализиране на преговорите за Брекзит

Тереза Мей е подготвена да изследва всяка допустима алтернатива за завършване на договарянията за Брекзит
Британският министър председател Тереза Мей съобщи, че се приготвя да „ изследва всяка допустима алтернатива ” да излезе от задънената улица по диалозите за Брекзит, заяви Би Би Си.

Пред депутати в английския парламент тя съобщи, че 95% от изискванията по излизането за контрактувани, само че ирландската граница към момента е обсъждана като „ проблематична точка ”.

След като се съгласи да обмисли по-дълъг временен интервал след 2020 година, Мей съобщи, че това „ нежелателно ” и би трябвало да завърши преди лятото на 2022 година

„ Удължаването на преходния интервал ще значи единствено една смяна за бизнеса сега, в който ще се преместим към бъдещите ни взаимоотношения ”, сподели английският министър-председател пред Народното събрание.

Тя добави, че „ при сходен сюжети ние би трябвало да приключим с преходния интервал преди края на този парламент ”.

Мей също по този начин съобщи, че няма да слуша тези, които желаят да спрат Брекзит посредством нов референдум, който съгласно нея ще бъде „ политически глас ”, а национален.

Тя сподели още, че хората са създали своя избор през 2016 година в референдум и че в случай че се направи нов ще е тъй като политиците са желали.

Но съгласно нейния съпартиец Сара Уолстон „ политически избор ” ще бъде единствено в случай че се откри метод да се подценен хората, взели присъединяване в митинга на Даунинг Стрийт в поддръжка на новия референдум./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР