Тереза Маринова и Евгени Иванов-Пушката ще поведат пешеходния поход на

...
Тереза Маринова и Евгени Иванов-Пушката ще поведат пешеходния поход на
Коментари Харесай

Легендите на българския спорт ще поведат столичани в 14-ото издание на Нестле за Живей Активно!

Тереза Маринова и Евгени Иванов-Пушката ще поведат пешеходния поход на Нестле за Живей Активно!, а Йордан Йовчев и девойките от ВК “Марица” ще карат колело

В 10:00 ч. на 23 юни едни от най-обичаните български спортисти още веднъж ще стимулират столичани да се включат в Нестле за Живей Активно! В рамките на най-мащабната самодейност за уравновесено хранене и деен метод на живот те ще поведат жителите към Борисовата градина, стартирайки от две начални точки.

Пред спектакъл „ София “ новите лица на Нестле за Живей Активно! - шампионките от ВК „ Марица “, дружно с дългогодишния другар на самодейността Йордан Йовчев, ще водят запалянковците с колелета. Колоездачите ще преминат по бул. Евлоги Георгиев до Орлов мост и по-късно ще продължат към лятната сцена в Борисовата градина. От Паметника на Съветската войска към тях ще се причислят и всички фенове на скейта и ролерите.

Евгени Иванов-Пушката и Тереза Маринова ще се включат в обичайния пешеходен поход. Тази година той започва пред Паметника на Съветската войска. Всички запалянковци ще преминат по през Орлов мост и по-късно ще продължат към сцена „ Естрада “ за формалното разкриване.

По традиция в границите на Нестле за Живей Активно! още веднъж ще бъде проведен маратон за кучета и стопани. Той ще започва в 9:30 ч. още веднъж пред Паметника на Съветската войска, като в него се чака да се включат над 300 стопани с техните четириноги другари.

В 11:00 ч. Борисовата градина в столицата към този момент ще кипи от сила. На паметника на Васил Левски Симеон Найденов ще провежда волейболен шампионат, а Ballan ще кара ролери и скейт с всички почитатели на самодейността и NESCAFÉ 3in1. На „ Слончето “ Тереза Маринова и Маруся Иванова ще провеждат лекоатлетически надпревари и Heal-fit гимнастика, а Киндеру ще се забавляват с най-малките. NESCAFÉ Dolce Gusto Bulgaria и Симо Колев от БГ радио ще изпитат разумното мислене и бързината на всички, които вземат участие в игрите на местоположението на ароматното кафе. Партньорите от ЕКОПАК ще провокират дребни и огромни да събират разделно и да станат еко-герои. На площадката за кучета Асен Аролски ще чака гостите с учебно заведение за кучета, демонстрации по дог-фризби и аджилити. В „ Спортна София 2000 “ ще бъдат проведени обичайният шампионат по футбол и тенис на маса с NESCAFÉ 3in1 и Сдружение Фуутура. Следобедът ще бъде отдаден на фамилен пикник с доста вкусна храна с MAGGI и Сандра Алексиева.
В 18:00 ч. лятната сцена ще огласи Борисовата градина с осъществяванията на млади музикални банди. В 20:00 часа на Естрада интензивният ден ще завърши със справедливо развлечение. Играта, Ballan, DARA и Павел и Венци Венц ще ни залеят с нова доза сила, хубава музика и приятни страсти.

Повече информация за събитието и интензивностите може да бъде открита на Фейсбук страницата на Нестле за Живей Активно! и на: http://www.jiveiaktivno.bg/.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР