Теръл Стоглин е един от онези играчи, които си изграждат

...
Теръл Стоглин е един от онези играчи, които си изграждат
Коментари Харесай

Шут, изгонване и средни пръсти - това се казва финал!

Теръл Стоглин е един от тези играчи, които си построяват необикновено име в колежанския баскетбол, а след това не стигат до НБА и се лутат из дузина разнообразни тимове в целия свят. Бившият гард на Мериленд бележеше приблизително по 21.6 точки за университета си през сезон 2011/2012, а в този момент, шест години по-късно, играе за единадесетия си друг тим като експерт - Тротамундос де Карабобо във Венецуела.

Стоглин е пъклен добър в реализирането на точки, като за това приказва колежанската му кариера, както и един мач по време на престоя му в ливанския Саджес, когато вкарва 74 точки в един мач.

Е, в мач №7 от финалите на шампионата на Венецуела той не повтори лекцията от ливанския си интервал, само че все пак осъществяванията му обиколиха целия свят.

Темпераментът постоянно е изигравал неприятни смешки на Теръл, а в тази ситуация това не бе изключение. Видимо раздразнителен, той сграбчи топката от съдията, изрита я с мощен шут в публиката, на който евентуално биха завидяли някои вратари или пънтъри в американския футбол, а откакто бе изпъден той смъкна екипа си и стартира да размахва междинни пръсти във всички направления, напускайки залата. Едва ли ще е изненада, че Тротамундос не завоюваха купата, а това надалеч не е първо експлоадиране от страна на Стоглин.

През 2015 година той се размина без глоба, откакто удари противник в Ливан - през същия сезон, в който вкарва 74 точки. Друга “изключителна” постъпка от професионалния му път още веднъж е обвързвана с ливанското първенстов, когато се оказва в средата на зверско меле сред два тима.

Колаж: ballislife
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР