Тепърва времето започва да се застудява. Много скоро предстои да

...
Тепърва времето започва да се застудява. Много скоро предстои да
Коментари Харесай

С този ТРИК стъклата на колата ще се размразят за секунди, дори да има 2 пръста лед по тях

Тепърва времето стартира да се става студено. Много скоро следва да станем очевидци рано заран на премръзнали водачи, които приготвят колите си за тръгване. Размразяването на стъклата и почистването на леда са най-омразните неща. Те изискват освен време, само че и са опасност за здравето ни. Лесно човек може да се разболее, в случай че половин час се пробва да извърши отговорностите си, мръзнейки на открито.
Как да размразим стъклата за 2 секунди?
Истина ли е това? Сигурни сме, че сега си задавате точно този въпрос. Да, не е неистина и машинация размразяването на предното и задно стъкло за няколко секунди.
 5 елементарни правила да поддържате интериора на колата чист 5 елементарни правила да поддържате интериора на колата чист
Ако постоянно пътувате с колата си, тогава в купето постоянно се натрупват разнообразни боклуци - части хартия, касови бележки и други отпадъци....

Предполагаме сте наясно, че топла вода не е целесъобразно да се употребява, когато става въпрос за размразяването на прозорци. Когато обаче смесите гореща вода с механически алкохол, то пред вас се появява съвършеното средство за топене.

Точните пропорции са една трета вода и две трети изопропанол. За предпочитане е да ползвате бутилка със спрей накрайник, тъй че да ви е по-лесно да разпределите течността върху стъклените повърхности на вашия автомобил.

С разтвора напръскайте местата, които са покрити с лед и безусловно той ще изчезне за секунди пред погледа ви. Тайната е в това, че точката на заледяване на спирта е доста по-ниска от тази на водата. Дори да оставите течността в колата си, няма защо да се тревожите, тъй като тя няма да замръзне.
 8 неща, които би трябвало да извършите още в този момент, с цел да подготвите колата си за есента 8 неща, които би трябвало да извършите още в този момент, с цел да подготвите колата си за есента
Ниските температури натоварват в допълнение автоконсумативите и преди захлаждането на времето всеки водач би трябвало да приготви колата с...

Когато температурите станат минусови, не пропускайте опцията да се възползвате от този трик. Действа безотказно и с него прозорците на колата ще са в съвършено положение за секунди!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР