Тепърва Кирчо ще разбере, че не всичко в този живот

...
Тепърва Кирчо ще разбере, че не всичко в този живот
Коментари Харесай

Борислав Цеков съсипа Харварда: Тепърва Кирчо ще разбере, че не всичко в този живот е пари

Тепърва Кирчо ще разбере, че не всичко в този живот е пари. Това предизвестие към новия министър председател насочи конституционалистът Борислав Цеков.

Повод за мнението му в обществената мрежа Facebook стана лансираната преди дни концепция от Кирил Петков да се дава финансов тласък в размер на 75 лева на всеки пенсионер, който има приключен имунизационен курс или си удари бустерна доза.

" Днес желая да обявиме нови ограничения по отношение на подпомагането и стимулирането на имунизирането на най-уязвимата част от популацията. В момента, както знаем всички, има заплаха новият вид на вируса да пристигна в България към края... средата до края на януари. На българското държавно управление това е голям приоритет - да създадем всичко допустимо да нямаме толкоз доста хора, които почиват от коронавирус, да има оптимално облекчение на лечебните заведения и да защитим нашите най-възрастни хора, които са под максимален риск ", сподели в министерския съвет Петков на 23 декември.
свързани новини77126на 19.12.2021
“Променкаджиите щели с нашите, на данъкоплатците, пари да купуват искащи за имунизиране. По 75 лева на пенсионерски калпак ще раздават против имунизиране. Тепърва Кирчо ще разбере, че не всичко в този живот е пари “, написа Борислав Цеков.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР