Теорията за паралелните реалности няма своята научна обосновка. Не съществуват

...
Теорията за паралелните реалности няма своята научна обосновка. Не съществуват
Коментари Харесай

Борисов и Лукашенко доказаха теорията за паралелните реалности

Теорията за паралелните действителности няма своята научна аргументация. Не съществуват твърди доказателства за съществуването на сходен феномен, само че учените не престават да работят в посока доказване на тази доктрина. Засега без необикновен триумф. Е, дано посетят Беларус, а по-късно България. Всичко ще им стане ясно.
Но първо да поговорим малко за физика…

Теорията за квантовата механика е най-често спряганата доктрина, когато се приказва за паралелните действителности. Според нея съществуват голям брой паралелни светове и многочислени действителности. Всички те са тук по едно и също време, а времето, световно видяно, не съществува.

“Когато вземаме несъмнено решение, светът ни се разклонява в няколко разнообразни посоки. Ако си купя ваучър за паркиране, може би има паралелна действителност, в която не го върша. А евентуално има и трета, в която колата ми е открадната”, изяснява доктор Д-р Макс Тегмарк.

И тъй… България и Беларус се оказаха две паралелни вселени.

Протестите у нас навлязоха в своя 47-ми ден. Исканията не престават да са за оставката на кабинета на Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев. Премиерът обаче продължава настойчиво да се държи за властта и се опита да отклони публичното внимание и да замаже очите на жителите по всевъзможни способи.

Последният е с предлагането за конституционни промени, което пристигна под предлог, че това било нужно за “рестарт” на страната, пък и това желали хората.

Новината обаче провокира тъкмо противоположна реакция.

Междувременно митинги избухнаха и в Беларус при започване на месец август, откакто президентските избори бяха извоювани от Александър Лукашенко - президентът, който ръководи към този момент 26 години. Той съумя да завоюва 80% от гласовете, само че се счита, че вотът е бил манипулиран с една единствена цел - Лукашенко да затвърди своя диктат. Останалото е история - всеобщото неодобрение докара до съществени конфликти с полицията, имаше хиляди задържани, стотици ранени и даже няколко жертви. Медиите също са подложени на репресии и цензура.

Лукашенко обаче съобщи - ще си тръгне, само че единствено след промени в Конституцията на страната.

Днес пък у нас се организира Националното заседание на прокуратурата. То идва единствено няколко седмици след националната конференция на партия ГЕРБ. Това евентуално е безусловно съвпадане, несъмнено. Въпросното събитие обаче се отличава с голямо полицейско наличие (за разлика от партийната конференция). Някои го дефинираха като проява на мощ.

Междувременно през вчерашния ден в Минск Лукашенко се разноски със зареден автомат пред резиденцията си, която е оградена от бронирани машини и тежко въоръжени представители на властта.

Така че, дано учените да дойдат в България. Или да посетят Беларус. Няма значение. Ще си обяснят доста за паралелните действителности. Онези, в които живеят жители и ръководещи. Онези, в които няма нито една пресечна точка на хрумвания, разбирания, камо ли идеали сред народа и властта.

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР