Теорията на ограниченията е откриване на тясното място в един

...
Теорията на ограниченията е откриване на тясното място в един
Коментари Харесай

Бизнес консултант: Ограничението на държавата ни са пазарите

Теорията на рестриктивните мерки е разкриване на " тясното " място в един бизнес. Винаги в живота има някакво ограничаване. Трябва да откриваме тези тесни места и да ги направляваме. Този метод е нов и доста пъти хората изпадат в суматоха като им кажеш, че могат да си усилят облагите. Всички се концентрират върху разноските, а не върху облагите. Партньорството е ключ към справяне с доста от провокациите. Това съобщи в студиото на ФАКТИ стратегическият бизнес съветник и бизнесмен Мартин Йорданов.

" 10-50 000 младежи ще си тръгнат от България тази година. Предприемачите са хората, които сме задължени да предложим едни положителни условия да се развиват в кариерата, да вършат частен бизнес ", съобщи той.

" Теорията за рестриктивните мерки може да се приложи и в персоналния живот, и в страната. Ограниченията на нашата страна са многото хрумвания, които се дават в министерствата. За осъществяването им няма запас. Фокусът за България съгласно тази доктрина са пазарите. Пазари са това, което ни би трябвало, с цел да усилят фирмите поръчките си и приходите на чиновниците си. Увеличението на пенсиите ще пристигна след това ", сподели той и изясни, че сега страната ни има едвам 50-60 търговски сътрудника по света.

Как може да увеличите облагата си без вложения гледайте диалога с Мартин Йорданов във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР