Теорията, че планетата Земя е плоска, намери сериозна подкрепа от

...
Теорията, че планетата Земя е плоска, намери сериозна подкрепа от
Коментари Харесай

Футболен клуб се прекръсти на ФК Плоска земя

Теорията, че планетата Земя е плоска, откри сериозна поддръжка от страна на испанския нискоразреден ФК Мостойес Баломпе.
 19% от българите се съмняват, че Земята е кръгла. Само 58% имат вяра, че имунизациите са потребни
Занапред той ще продължи присъединяване си в четвъртото равнище на испанския футбол под името ФК Плоска земя. Целта на преименуването беше разяснена от президента на клуба Хави Повес пред " Марка ", като във всичко има по едно и също време теоретичен и маркетингов детайл.

" Искаме да притеглим за почитатели на ФК Плоска земя всички, които споделят тази концепция. С името си пък осигуряваме на концепцията непрекъснато наличие в медиите, което ще усъвършенства отразяването на придвижването за изясняване на задачите му. Родени сме да станем изразители на гласовете на милионите почитатели на придвижването, че Земята е плоска, които са заглушавани ", споделя още футболният шеф.

Може да ви се коства неуместна самата мисъл, че Земята е плоска, само че тя си има съществени почитатели в спортните среди, като преди всичко по известност е американската звезда от НБА от близкото минало Шакил О`Нийл.

Той твърди, че е открил този факт емпирично, защото доста е пътувал.

У нас теорията също има последователи, като в проучване 19 % от интервюираните са изразили запаси, че Земята е кръгла.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР