Теории за семейно щастие е водещата тема в новия сезон

...
Теории за семейно щастие е водещата тема в новия сезон
Коментари Харесай

Владо Николов пръв сменя жената

Теории за фамилно благополучие е водещата тематика в новия сезон на международния риалити формат „ Смени дамата “ (Wife Swap), който потегля още веднъж в ефира на bTV на 27 февруари. Всяка сряда вечер от 21 часа шоуто ще подчертава върху „ тайната съставна част “ за сполучливите връзки на разнообразни фамилии. Част от фамилното предизвикателство в новия сезон става шестчленното семейство на спортната звезда и някогашен капитан на националния тим по волейбол Владимир Николов.

В рамките на една седмица двойките ще се разменят. В първите няколко дни дамите ще се съобразят с бита и философията на новото си семейство, а по-късно ще трансформират разпоредбите на играта по отношение на своя темп на живот и мироглед.

Зрителите ще могат да видят позитивната позиция в другите провокации и да оценят взаимоотношенията и в своето семейство. Своя дом за феновете ще отвори многочленното семейство на волейболиста Владимир Николов и брачната половинка му Мая, които се включват в „ Смени дамата “ дружно с четирите си деца. Николови са единствено част от участниците, които ще покажат на друга двойка своята рецепта за щастливо семейство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР