Теоретично е възможно нов кабинет в това Народно събрание, може

...
Теоретично е възможно нов кабинет в това Народно събрание, може
Коментари Харесай

Дончев: ГЕРБ без Борисов? Това е смешно и абсурдно!


Теоретично е допустимо нов кабинет в това Народно заседание, може и на практика да е допустимо. Но не познавам алхимията към някогашната четворна коалиция на ръководещите. Това съобщи в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от и зам.-председател на партията Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

Той показа, че от постоянно са отворени за диалози, в случай че на такива бъдат поканени, само че разясни, че е значимо какво би могло да произлезе от тях.

Доколкото си припомням, от " Продължаваме промяната " сложиха изискването, при което биха поканили на диалози, и то е Борисов да не е водач на партията, което е най-малкото смешно и неуместно, изясни Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

По думите му даже " нещо да се сглоби в границите на този парламент ", то би било извънредно безпомощно и " единствено ще се отсрочи неизбежното ".

На въпрос по какъв начин България може да излезе от политическата рецесия, в която се намира, Дончев показа, че обстановката е толкоз объркана, че " каквато и чудодейна рецепта да се приложи, мъчно ще се излезе от такава рецесия ".

Но това е резултатът от всички събития през последната година, добави депутатът, съгласно който досегашната четворна коалиция е била обединена само в омразата си против.

В края на диалога Дончев акцентира нуждата от приемането на законодателства, посредством които България да усвои в точния момент средствата от Плана за възобновяване и резистентност, и настоя, че страната ни би трябвало час по-скоро да стартира да ги договаря.

Изразходването и вложението на средствата може да се прави и от служебния кабинет. Но законите би трябвало да бъдат импортирани в Народното събрание, с цел да получат поддръжката на Народното събрание, разясни той.

В умозаключение Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител изясни, че България се нуждае от устойчиво и умело ръководство, което да се употребява с доверието на хората.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР