Теоретичната част от шофьорския курс да протича онлайн. Това предлагат

...
Теоретичната част от шофьорския курс да протича онлайн. Това предлагат
Коментари Харесай

Автошколи предлагат онлайн теоретичните курсове

Теоретичната част от шофьорския курс да протича онлайн. Това оферират автоинструктори, като мярка против възбраната да работят.

От 17 март до момента касовият уред не е включван, няма приходи. За да се избегнат загубите, от Автоинструкторския съюз оферират да се употребява онлайн платформа, през която да минава теоретичната част от образованието.

За да се случва качествено образованието, експертите са безапелационни, че би трябвало да има и контакт сред преподавателя и ученика. Подобно на онлайн образованието.

Онлайн платформата, която се предлага, е създадена от Димитър Ганев, който е бил отпред на автомобилната администрация няколко пъти.

Алекс се готви да стане водач. Разказва ни, че в случай че няма директен контакт с учителя, изкарването на книжката ще бъде мъчно. Засега не е ясно дали страната ще одобри предлагането./ Dnes.bg

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР