Теофана Стоянова, дъщерята на бившия президент Петър Стоянов, прави шеметна

...
Теофана Стоянова, дъщерята на бившия президент Петър Стоянов, прави шеметна
Коментари Харесай

Ретро: Щерката на Петър Стоянов със 100 бона заплата в Женева!

 Теофана Стоянова, дъщерята на някогашния президент Петър Стоянов, прави шеметна кариера в Женева. Преди 10 месеца наследничката на президента се уредила с работа в огромна интернационална компания, а позицията й на специалист във финансовите сделки й носела по 100 бона годишно заплащане. 

Преди да се трансферира там, Теофана работеше в друга влиятелна организация - швейцарската банка " Ротшилд ", където беше експерт по връзките и водеше договаряния с милиардери от целия свят. Вече 17 години откогато е отпътувала отвън България, визитите й у нас са извънредно редки. За сметка на това по-големият й брат избра да гради кариера и живот в Пловдив.

Тя не съумява да си идва даже за значими за фамилията дати, а на скорошно събитие, проведено от майка й Антония, се регистрира, изпращайки букет с цветя. Въпреки че наближава 30-те, Теофана към момента не е фамилна и натъртва единствено на кариерата си. За внуче на този стадий родителите й не можели да мечтаят. 

Поддържа фигурата си с плуване и йога, а наскоро станала и почитател на придвижването на Петър Дънов, написа " Ретро ". Колегите й в Женева въобще не подозирали, че е щерка на някогашен президент.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР