Теодора Цонева - дъщерята на легендарната телевизионна говорителка Анахид Тачева

...
Теодора Цонева - дъщерята на легендарната телевизионна говорителка Анахид Тачева
Коментари Харесай

Дъщерята на Коста Цонев остана без дом

Теодора Цонева - дъщерята на именитата телевизионна говорителка Анахид Тачева и артиста Коста Цонев, в последно време живее като емигрант в родината си. Прехвърлилата 50-те години дама е останала без дом и разчита на други хора да й обезпечават покрив над главата.
„ Горката тя! Имаше неблагоразумието да си продаде жилището край хотел „ Кемпински ”, а по-късно отпътува за Америка със сина си. В Ню Йорк е сестра й Ани и Теди се надяваше да се откри там за непрекъснато. Да, но не стана по този начин, както си мислеше, и се върна с подвита опашка ”, показа пред „ Уикенд ” дама от близкото обграждане на авантюристката. И добави, че сега клетницата е приютена краткотрайно със сина си седмокласник Дейвид в жилището на другарка. Докога обаче ще може да остане там не е ясно.

Теодора, която дълги години не искаше да се хване на работа, в последно време се труди като продавачка в магазин за облекла. Ина - собственичката на бутика, е някогашна възлюбена на баща й Коста. Дамата с търговски усет въртяла обич с националния актьор преди той да се ожени за втората си брачна половинка Ели Цонева.



По-голямата част от заплатата си Теди харчи за бира. Бездомницата с доблестен генезис прекарва свободното си време по кафенетата и дотолкоз прекалява с алкохола, че околните й се тормозят за здравето й.

Щерката на Коста и Анахид преди време живееше в Италия. Когато пък преди десетина години се върна в родината, пройдохата направи несполучлив опит за самоубийство с приспивателни и се наложи да полежи в психиатрична клиника. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР