Теодора Цонева – дъщеря на големия актьор Коста Цонев от

...
Теодора Цонева – дъщеря на големия актьор Коста Цонев от
Коментари Харесай

Дъщерята на Коста Цонев го закъса

Теодора Цонева – щерка на огромния артист Коста Цонев от брака му с тв легендата Анахид Тачева, не е била призната на работа в обществената работа в столичния квартал " Лозенец “.

Теодора е кандидатствала за длъжността на основен обществен служащ в отдел " Индивидуална оценка за хора с увреждания и обществени услуги “ в софийския регион по конкурс, в който е била оповестена свободната работна позиция. Тя обаче е била отрязана още преди да се яви на изявление, а претекстовете за това са, че не е показала копия от документи за добита образователно-квалификационна степен и копия от документи, които удостоверяват продължителността на професионалния опит. Дори славният генезис на Цонева не ѝ оказал помощ, с цел да успее да се снабди с предопределение в държавната институция.

Макар да е певица по обучение и специалност, в последните години Теодора се препитава като болногледачка, откакто животът ѝ се прекатурна и претърпя черна серия от трагични персонални проблеми. От година насам наследничката на популярния артист и тв говорителката популяризира услугите си в интернет уебсайт, където е разказано, че предлага къпане и преобличане, разчистване и пране, готвене и хранене, извършване на домашни отговорности, социализиране и разходка на възрастни хора със болести.

Тарифите, които Теодора е показала, са две. Едната е почасова, като грижите ѝ за 60 минути костват 12 лв.. Втората е месечна, включваща безусловно денонощна грижа, против възнаграждение от 1400 лв.. Като спомагателни услуги дъщерята на Анахид е вписала, че предлага възнаграждение на битови сметки, налози и такси, придружаване на своите клиенти при доктор, посещаване на културни събития и осъществяване на извършения.

Интересът към предлаганите от нея грижи обаче не бил изключително огромен и не успявала да изкарва задоволително, с цел да устоя себе си и сина си, с който живее. Дейвид е на 17 години, само че през предходната образователна година му се наложи да повтаря клас в учебно заведение поради неприятната си дисциплинираност. Двамата живееха в апартамент, завещан от Анахид, на пъпа на София, само че Теодора го продаде и размени за по-малко жилище в " Люлин “, тъй като бе изпаднала в тежък финансов колапс, напомня " Ретро ".

Синът ѝ е плод на любовта ѝ с 20 години по-възрастен от нея италианец, който година след раждането на детето изчезва и отхвърля да поеме отговорност за наследника си. Цонева има и 18-годишна дъщеря Мария от американски барабанист. Девойката от дълго време живее при баща си в Ню Йорк, без да ѝ липсва нищо. В продължение на 25 години Теодора се бе открила в Рим, само че откакто роди двете си деца и остана без работа, се прибра за непрекъснато в България. И тук обаче не съумя да откри реализация, изпадна в тежка меланхолия и претърпя няколко любовни разочарования.

Това я провокирало на 29 септември 2017 година да изпие гибелен коктейл от водка и успокоителни хапчета, който я прати в кома. Лекарите от " Пирогов “ едвам съумяха да я спасят, а тогава към момента живата ѝ майка Анахид пристигна по неотложност от Америка, с цел да се погрижи за внучето си. Благодарение на нея и роднините си Теодора съумя да се закрепи душевен, само че продължи да изпитва компликации във финансов аспект.

Тя смени редица професионални поприща, до момента в който се захване с гледане на заболели хора. Почти не общувала с останалите от рода Цоневи. За последно фамилията се събра през предишния ноември, когато Анахид Тачева умря. Тя издъхна в Щатите, а в последните месеци от живота си бе изгубила паметта си и не разпознаваше даже децата си. Най-малката ѝ щерка Ани транспортира у нас натрупа ѝ, с цел да бъде направено поклонение. После звездата на Българска национална телевизия бе кремирана, а урната с праха ѝ бе отнесена назад в Америка, където почива и вторият ѝ мъж Васил Тачев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР