Теодора Стефанова, ясновидката на италианския политик, експремиер и медиен бос

...
Теодора Стефанова, ясновидката на италианския политик, експремиер и медиен бос
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: Извънземните са сред нас и ние вече работим с тях

Теодора Стефанова, ясновидката на италианския политик, експремиер и медиен необут Силвио Берлускони, към този момент е спечелила забележителна известност и у нас, и на Ботуша с точността на своите прогнози. През 1984 година тя претърпява злополука и 18 дни е в кома. Майка й Калина Трендафилова, разтревожена отива при Ванга, с цел да чуе: "Дъщеря ти ще се разсъни и ще служи на хората ". Когато отваря очи, младото момиче не помни нищо от живота си до този миг. После стартира да чува глас, който съгласно нея е на извънземното Уилсън и е от планетата Ванфин.

"Уилсън не е плът и кръв, а сила ", споделя ясновидката пред в. "България през днешния ден ". "Това създание ме съпътства постоянно. Аз съм дребен проводник на сила, не съм нито Бог, нито феномен. Работя с кодовете на хората. Те са рождената дата, годината и трите имена по рождение. Така Уилсън стартира да ми споделя какво е предопределението на индивида против мен, само че той постоянно има житейски избор - дали да направи нещо или не. Затова не всичко е предопределено. Уилсън ми изясни, че всички сме свързани с компютър майка на тази Земя чрез тези наши персонални кодове. По тях се виждат предишното, настоящето и част от бъдещето. Той да вземем за пример още през 1985 година ми разказваше, че след време всички ще си публикуваме фотосите и целия свят ще ги вижда, като ще влизаме в една обща скица с пароли. И ето ти го фейсбук ", споделя гадателката.

Теодора Стефанова е уверена, че извънземните са измежду нас и ние към този момент работим с тях. Предстои ни единствено да променим душите си. Според съветника й Уилсън Бог е основал извънземните, а извънземните са и всички тези машини, роботи, с които всеки ден работим - компютри, мобилни телефони, техника, която използваме.

"България ще стартира да се измъква от рецесията, като стане вносител и производител на газ. Това ще се случи не по-рано от 2020 година Бойко Борисов ще се кандидатира за президент на идващите избори и има огромна възможност да ги завоюва, било то и на косъм, защото ще бъде против мощен конкурент. Следващите президентски избори ще бъдат най-оспорваните до момента. Не би трябвало да имаме никакви илюзии, че Бойко Борисов ще се задоволи с представителните функционалности, които актуалната конституция е дала на президента. Той ще желае разширение на пълномощията и към този момент работи за това, търсейки поддръжка от всички политически партии и отляво, и отдясно ", планува ясновидката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР