Теодора Мудева от Бургас се окичи с короната, която е

...
Теодора Мудева от Бургас се окичи с короната, която е
Коментари Харесай

Теодора Мудева е новата Мис България /снимки/

Теодора Мудева от Бургас се окичи с короната, която е фантазия за всяка млада българка, а точно тази от националния конкурс за хубост „ Мис България “ 2018. 18-годишната възпитаничка на Английската гимназия попадна измежду националната селекция откакто завоюва купата „ Кралица на Бургас “ това лято.
Подгласничка на Теодора стана 18-годишната Симона Гамовска от Ловеч. На трето място се класира Михаела Йорданова от Варна. Тя получи короната си от "Мис България " 1999 Елена Ангелова.
Теодора Мудева завоюва още пет специфични награди от влиятелния конкурс, провеждан в столицата. Бонус към купата и короната са също по този начин едногодишен контракт за лице на интернационален бранд и опция да показва страната на състезанието "Мис Планет " в Тайланд.
Короната на "Мис България " бе връчена от миналогодишната победителка Тамара Георгиева, която се появи в обилна дълга рокля. По аления килим тя мина с майката на приятеля си - Катя Роуз.
Темата на тазгодишния конкурс беше "Красотите на България ", по тази причина 18-те претендентки откриха вечерта с дефиле в национални носии. След това ги видяхме по бански и в ефирни вечерни рокли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР