Теодора Лазарова ще води курс по управление на човешките ресурсиДоц.

...
Теодора Лазарова ще води курс по управление на човешките ресурсиДоц.
Коментари Харесай

ERP Academy привлече още един лектор с международен опит

Теодора Лазарова ще води курс по ръководство на човешките запаси

Доц. доктор Теодора Лазарова има 13 години професионален и повече от 9 години научен опит
(снимка: персонален архив)

Още един преподавател с интернационален опит става част от първата магистърска стратегия по ERP – „ Бизнес програмен продукт и ERP платформи ”, основана от ERP Academy в партньорство с Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ).

Доц. доктор Теодора Лазарова ще води интерактивния курс „ Управление на човешките запаси в ИТ компании ”, по време на който се преглежда универсалната същина на процеса по набиране и асортимент на фрагменти, оценяване, заплащане и образование.

„ Управлението на човешките запаси съставлява приложение на познания, опит, принадлежности и техники към ръководството на най-ценния запас на организациите – човешкият ”, показа Теодора Лазарова

Задачата на курса, който тя води, е да показа на студентите съществени практики, процедури и способи на ръководство на човешките запаси в организациите, с цел да могат те „ да израснат, да затвърдят своите триумфи и да са конкурентноспособни ”.

Доц. Лазарова взе участие и поддържа интензивно разнообразни обществени начинания. Кариерата й започва като доброволец в Организация на обединените нации. Подпомага построяването и разширението на клубната мрежа на асоциация „ Дебати ” и е наставник във фондацията за дамите „ Cherie Blair ”.
още по тематиката
През 2018 година тя става съосновател и член на УС на Асоциацията за софтуерно обучение и нововъведения. Професионалният й бизнес опит включва разнообразни ескпертни позиции в Юробанк И Eф Джи България, Търговска банка АД и Blackboard.

Няколко години е част от екипа на NaXex Technological Development с главен фокус върху подбора на чиновници и осъществяване на образования, както и световен управител „ Човешки запаси ” в интернационалната маркетингова компания Blue Bear Technologies. Понастоящем е управител Човешки запаси в американската компания Montway.

Теодора Лазарова има 13 години професионален и повече от 9 години научен опит. Дисциплините, по които преподава във Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси, Университета в Шефилд, Нов български университет, УНСС, НСА, както и в Колежа по мениджмънт „ Адам Смит ”, са в региона на ръководството на човешки запаси, водачеството и бизнес логиката на психиката.

От 2015 година е сертифициран научен съветник на Blackboard за България. Лектор е по програмата за създаване на административен потенциал, организира и образования на голям брой общини и държавни институции. Участвала е в десетки интернационалните конференции в България, Сърбия, Англия и други.

Магистърска стратегия „ Бизнес програмен продукт и ERP платформи ” е една от дребното в Европа с фокус върху ERP системите, в която студентите имат опция да се учат от водещи специалисти от бизнеса, както и да работят по проблеми с разнообразни решения от клас ERP.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР