Теодора Кулева - внучката на Тодор Колев, се готви за

...
Теодора Кулева - внучката на Тодор Колев, се готви за
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев се връща в „Откраднат живот”

Теодора Кулева - внучката на Тодор Колев, се готви за завръщане в сериала „ Откраднат живот ”. Младата актриса, която преди дни роди първото си дете, наесен най-вероятно още веднъж ще свети в лекарската поредност. Тя ще съчетава майчинството с работата, написа flagman.bg.

Младата Теди влезе в сериала на Нова тв преди няколко сезона с ролята на анестезиолога доктор Албена Войнова, противозаконна щерка на героя на Емил Марков – доцент Захариев. В началото тя понасям доста рецензии от страна на феновете, които я смятаха за връзкарка. С времето обаче те привикнаха с облика ѝ и започнаха да го харесват. Точно тогава Теодора реши да напусне продукцията и страната ни, заминавайки за Лондон, където се омъжи. Нейната половинка Джоузеф Гууд също като нея е артист, който обаче се занимава и с изобразяване. В началото двойката се радвала на безметежни дни, само че по-късно Джо бе излъган от неточни работодатели и остана без работа и без пари. Както тогава „ Уикенд ” писа, финансовите проблеми на фамилията съответстваха със забременяването на Кулева. Двойката се върна в България и детето им – Джейна, се роди точно в родината на майката, вместо в Англия.

В разгара на пандемията това се оказва едно от най-умните решения на младото семейство, защото в страната ни казусът със заразяването е в пъти по-малък спрямо Острова. Родината ни се оказва и много по-гостоприемна по отношение на Теодора и нейния обичан. Тук всички порти за работа към момента са отворени пред младата актриса. Говори се, че тя е решила да се възползва от опцията и към този момент е подготвена да се върне в „ Откраднат живот ”, въпреки и с бебе на ръце. Само за две седмици след раждането Теодора е съумяла да влезе в идеална форма, а след още няколко най-вероятно ще може още веднъж да практикува специалността си. Преди време същото направи и колежката ѝ Ралица Паскалева – лекар Стилянова в сериала. Тя игра бременна в продукцията, роди през ваканцията сред сезоните, а по-късно се върна триумфално на екран, съчетавайки фотосите с грижите за бебето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР