Теодора Духовникова ще влезе в новите епизоди на Откраднат живот,

...
Теодора Духовникова ще влезе в новите епизоди на Откраднат живот,
Коментари Харесай

Теодора Духовникова влиза в Откраднат живот: Анатомия на гнева

Теодора Духовникова ще влезе в новите епизоди на " Откраднат живот ", които феновете ще видят идната седмица в ефира на NOVA.

" От дълго време обсъждаме с продуцентите тази опция и точно в този момент намерихме пресечна точка с облика на Виктория Дамянова. Тя е мощна жена, която се изправя самоуверено пред извънредно съществени събития. Вероятно доста дами ще се припознаят в този облик “, споделя актрисата, която ще се появи в ролята на неврохирург. " Зрителите привикват с обичаните си персонажи, а новите постоянно влизат, с цел да преобърнат познатите събития и обстановки “, загатва актрисата, чиято героиня ще засегне значима обществена тематика и ще предизвика дълбоки страсти в един от основните герои на " Откарданта живот: Анатомия на гнева “.

Теодора Духовникова е позната за българските фенове от сполучливи кино и телевизионни планове, измежду които " Дъвка за балончета “, " Вездесъщият “, " Дървото на живота “, както и " Дяволското гърло “, който следва да бъде излъчен по NOVA. Тази година Духовникова получи премията на публиката за обичана актриса в категория " Филм “ по време на първите награди " NOVA поддържа българските филми ".

Конфликти ще раздрусат МБАЛ " Сухопътни войски. Кирил “ в идните епизоди " Откраднат живот: Анатомия на гнева “. Доктор Хинова, лекар Владов и лекар Мазов ще влязат в същински конфликт, който ще сложи акцент на персоналните и професионалните им връзки. Доктор Стаменова ще посети още веднъж дома на Фотев, с цел да помогне на Стела. Медицински одит ще потърси отговорност от екипа на болничното заведение след случая с лекар Ковачев. Посещение на насилена пациентка ще върне лекар Огнянова към ужасяващия миг, който ще продължи да я преследва.

Дали Зорница ще разреши на Марио да й помогне и да бъде покрай нея и кой ще усети най-близо до себе си наличието на Виктория Дамянова ще научат почитателите ще научат  вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР