Теодора Бургазилева Мис България 2002, стана майка за първи път

...
Теодора Бургазилева Мис България 2002, стана майка за първи път
Коментари Харесай

Теди Бургазлиева в откровена изповед: Най-трудният момент в живота ми е смъртта на сестра ми, а най-щастливият – настоящият!

Теодора Бургазилева Мис България 2002, стана майка за първи път преди дни. Красавицата роди близнаците Ема и Раян, и твърди, че сега изживява най-щастливия си интервал в живота си. От 10 години тя е в Съединени американски щати, където се е открила в Лос Анджелис. Заминава след развода си с Александър Младенов, огромният наследник на Стойчо Младенов. От предходната година е омъжена за някогашния авто играч Симеон Иванов.

Красавицата с трогване си спомня вълненията щом за първи път е зърнала близнаците си. „ Никога няма да не помни личицата им сега, в който ми ги подадоха. И двамата бяха опаковани като същински подаръчета, а щерка ми имаше даже панделка “, разкрива пред „ 24 часа “ миската.

Засега Теди поделя грижите за бебета с мъжа си. Изгради са режим, в който и двамата могат да поспят. Ема е кръстена на дядо си Еми и баба си Мили, а Раян на баба Руми и дядо Янко.

Наскоро Бургазлиева основала компания за създаване на курсове и класове за самоусъвършенстване, както и с организацията на ритрийки (за жени) в разнообразни точки на Калифорния. Преди седмица пък издава първата си книга на български „ Невъзможно “.

Съпругът й до скоро се е занимавал с написване на книгата си „ 0,1% “, която издава на рождения ден на децата. В края на годината започва огромен план, към който към този момент не желае да приказва.

Теди си спомня и първите години в Съединени американски щати.

„ Работила съм като продавачка в магазин, хостеса  в ресторант, сервитьорка в казино, сътрудник на недвижими парцели, банкер, капиталов съветник. Имах бизнеси с онлайн магазин за облекла о очила, онлайн арт изложба, артгалерия във Филаделфия. В първите две години в Щатите работих на две места по едно и също време и спях по 4 часа дневно, до момента в който изплатя документите по делото с визата и се устроя “, спомня си Теди.

Най-трудният миг в живота на миската е гибелта на сестра й, а като най-щастлив дефинира сегашния.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР