Теодора Александрова от Пловдив е последният седмичен победител във второто

...
Теодора Александрова от Пловдив е последният седмичен победител във второто
Коментари Харесай

Голям късмет споходи тази чаровна пловдивчанка!

Теодора Александрова от Пловдив е последният седмичен победител във второто издание на лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите. Включва се в конкуренцията през месец март и взе участие интензивно като съумява да записва 2 170 касови бележки в битката за огромната премия. Определя лотарията като налична и подтикваща към гражданска отговорност, по тази причина ще продължи да взе участие и в третото и издание. Теодора завоюва предметна премия преносим компютър с един терабайт хардиск.

Пловдивчанката Виделина Милева е и последният месечен победител със извоювана сумата от 2 000 лв.. Този понеделник се изтегли и огромната премия от 50 000 лева, която  спечели  Дарина Добринска от София против фискален бон за 4,13 лева

Третото издание на
лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите към този момент започва, а първата извоювана предметна премия е преносим компютър. Следващата седмична премия ще бъде изтеглена на 24 декември в утринния блок на bTV, малко преди 9,00 ч., 14 януари е денят за първата месечна премия, която още веднъж е 2000 лева и ще бъде показана в ефира на bTV.

Тази година късметлиите в играта на данъчните ще бъдат обявявани освен на формалния интернет уебсайт на
лотарията – kasovbon.bg, само че и на особено основаната във Фейсбук страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В обществената мрежа потребителите могат да наблюдават последните новините към играта, както и да задават своите въпроси.

В данъчната
лотария имат право да вземат участие всички български жители, които са навършили 14 години и записват фискалните си бонове в интернет, на особено основания за задачата уебсайт – www.kasovbon.bg.  Както и през предходната година, данните, които би трябвало да бъдат въведени за присъединяване, са цената на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата записка. Няма ограничавания за минимална или оптималната стойност на покупките, допълват от Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР