Теодор Салпаров призна, че спечелената този сезон титла с Нефтохимик

...
Теодор Салпаров призна, че спечелената този сезон титла с Нефтохимик
Коментари Харесай

Теодор Салпаров: Аз съм жаден за титли, без значение, че съм на 37

Теодор Салпаров призна, че извоюваната този сезон купа с Нефтохимик е по-сладка от тази през предходната година. Причината е високото равнище на клубното състезание, което съгласно Салпаров не е било по-силно през последните 10 години.

" По-голяма е насладата в сравнение с предходната. Много по-сладко е, сезонът беше на приливи и отличи. Както споделяше Владимир Алекно, всичко е добре, когато свършва Добре. При нас се получи вярната формула с Николай Желязков последните три месеца. Не знам дали различен го е правил да мине през плейофите без да загуби ", показа Салпаров пред " Спортно шоу Гонг ".
 Хебър - Нефтохимик - Финал 1 @@@

" Аз съм жаден за трофеи, без значение, че съм на 37. Смятам, че ние опитните дърпаме младите. През сезона може да играем с 50-60%, спестяваме силите, само че ги влагаме в плейофите. "

" Трябва да бъдем реалисти, бюджетите, с които разполагаме, мъчно може да се борим за присъединяване в Шампионска лига. Ще опитаме, само че не е непременно. "

А какво е бъдещето му в Нефтохимик? " Оставам си на функционалността, която съм. Още преди 2 години пристигнах като играещ състезателен шеф, имам още една година, ще си извърша контракта. Ще мислим като мине идната година. "

 Хебър - Нефтохимик - Финал 1 @@@
Салпаров показа и каква ще бъде ролята му в националния тим през лятото. " Ще се приготвя за олимпийската подготовка и Европейското състезание. Имам огромен почит и почитание към Силвано Пранди. Но на 37 години не мога да изиграя три шампионата на високо равнище. "

" Дали чужденците или без, откогато съм се занимавал с волейбол, по-силна година в българския волейбол в последните 10 години не е имало. Само възторженостти по тази причина, което се случва в клубния волейбол, то ще даде огромен позитив и на националния тим. Беше ужасно тежък сезон, мисля, че клубното равнище на волейбола много е израснало. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР