Теодор Салпаров отправи сериозно предупреждение към съотборниците си преди реванша

...
Теодор Салпаров отправи сериозно предупреждение към съотборниците си преди реванша
Коментари Харесай

Теодор Салпаров за реванша с Олимпиакос: Ще бъде касапница!

Теодор Салпаров насочи съществено предизвестие към съотборниците си преди реванша с Олимпиакос за влизане в групите на волейболната Шампионска лига. Той даже предвижда „ кланица “ в Пирея, когато българският отбор стъпи в залата на гръцкия гранд.

„ Знам по какъв начин се играе в тази зала на Олимпиакос. Ще бъде кланица. Знам и съдиите, които ще ни свирят… Няма да имаме право на видеоповторения. Ще ни бъде доста мъчно. При тази победа с 3:1 имаме положителни шансове, само че всичко зависи от нас. Тези мачове се печелят с доста опит и темперамент. Ако успеем да се класираме в групите на Шампионската лига, ще е ужасно за български тим и българския волейбол. Ще създадем най-хубавото, с цел да можем да го сторим “, разяснява ветерана пред Sportal.

„ Тигрите “ завоюваха с 3:1 първия дуел в Пазарджик, а за класиране в същинската фаза на шампионата е нужно най-малко продобиване на два гейма в реванша. Съществува и сюжети с прекосяване през „ златен гейм “, само че играчите и на двата отбора осъзнават, че това може да е нож с две остриета.

Срещата е планувана за 9 ноември от 19:00 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР