Теодор Несторов има богат професионален опит в областта на маркетинга

...
Теодор Несторов има богат професионален опит в областта на маркетинга
Коментари Харесай

Tеодор Несторов е новият Маркетинг директор на Карлсберг България

Теодор Несторов има богат професионален опит в региона на маркетинга и връзките. Той е част от екипа на компанията от месец юли 2014 година. За последните четири години Теодор работи по разнообразни сполучливи планове, измежду които лансиране на нови артикули и създаване на тактиката на марката „ Шуменско “. В резултат на ръководените от него стратегии, „ Шуменско “ прекатурна наклонността в своето развиване - от спадаща към растяща марка - и реализира най-високите пазарни и финансови резултати за последните пет години.
Преди Карлсберг България, Теодор има опит на разнообразни маркетингови позиции в Монделийз България, където е отговарял за едни от най-големите марки и продуктови сегменти на пазара на шоколад и кафе в България.
„ Поемането на новата ми роля в Карлсберг България е огромна чест за мен. Вярвам, че имаме верния маркетинг екип и вярната тактика зад марките ни, с цел да осъществяваме цялостния капацитет за напредък на Карлсберг България”, показа новият маркетинг шеф.
Теодор Несторов има бакалавърска степен по Бизнес Администрация в City Collage Thessaloniki (affiliated institution of the University of Sheffield) и магистърска степен по Стратегически Маркетинг в Birmingham University.
За Шуменско
Шуменско е една от водещите бирени марки у нас, част от портфолиото на Карлсберг България. През 2017 година Шуменско празнува 135-тата си годишнина и неговото развиване отбелязва съществени растежи през последните две години. За миналата 2017 година Шуменско реализира нарастване в размерите от +15,2%, което се отрази и на растеж в дяла му от общия бирен пазар в страната. Цитираните данни са по организация Nielsen A/S.
За Карлсберг България
Продуктовото портфолио на компанията включва многообразие от първокласни бири – националните Шуменско и Пиринско, интернационалните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, Kronenbourg Blanc, чешката Budweiser Budvar, немската пшеничена бира Erdinger и белгийската крафт бира Grimbergen, златистия испански лагер с цитрусови нотки San Migel Fresca, италианската Angelo Poretti с няколко типа хмел и американската Brooklyn Lager с изявен малцов темперамент. Карлсберг България предлага на нашия пазар и сайдера Somersby в четири разновидности – любеница, ябълка, круша и боровинка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР