Тео, Мая, Зайо и Феята - приказните герои от една

...
Тео, Мая, Зайо и Феята - приказните герои от една
Коментари Харесай

Приказки за лека нощ оживяват с лимитирана серия на NIVEA

Тео, Мая, Зайо и Феята - приказните герои от една от най-идейните благотворителни акции в последните години имат нови истории за описване. А самите истории ще бъдат разказани по нов метод в третото подред издание на самодейността " Приказни моменти за грижа ", която NIVEA организира в поддръжка на Сдружение SOS Детски селища България.

Към обичания крем в познатата синя кутийка, през идващите месеци в комерсиалната мрежа ще могат да се намерят и комплект от книжки с приказките: „ Тео и Зайо играят на гоненица “, „ Мая и Зайо отиват на езда “, „ Мая и Тео строят палат “ и „ Мая и Феята изследват джунглата “. Завладяващите илюстрации в книжките още веднъж са дело на илюстраторката Жуел Турлюне, а историите на писателя Удо Вайгелт.

В рамките на самодейността ще бъдат дарени по 30 стотинки от всеки закупен артикул от лимитираната серия NIVEA Crème с детски приказки.

И тази година доста известни персони ще дадат своя принос за триумфа на акцията. Те ще вдъхнат живот на приказките от лимитираната серия като ги озвучат, а „ приказният “ плейлист ще бъде наличен за всички родители и деца на https://www.youtube.com/user/NIVEABULGARIA. Като дипломат на самодейността се включи обичаната актриса Силвия Лулчева, която озвучи една от приказките от лимитираната серия на NIVEA.

Всички фенове на синия крем могат да поддържат самодейността, като споделят във Фейсбук с хаштаг #ПриказнаСиняГрижа своята къса положителна приказка, отдадена на фамилията, грижата и обичта. Всяка седмица петима създатели, изтеглени на лотариен принцип, ще получат награди от NIVEA. А една от приказките ще бъде озвучена от българска известна персона и анимирана с рисунки на децата от Сдружение SOS Детски селища България.

Приказките към лимитираната серия „ Приказни моменти на грижа “ са основани по този начин, че да възпитават и учат децата на същинските полезности в живота – протекция, обич, деликатност и грижа. Героите се изправят пред нови завършения, които преодоляват с поддръжката на своите родители и NIVEA Crème, които в сложни моменти им вдъхват убеденост и кураж.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР