Теньо от Айтос, който уби 19-годишната си приятелка, е направил

...
Теньо от Айтос, който уби 19-годишната си приятелка, е направил
Коментари Харесай

Пълни самопризнания: Теньо разкри защо е убил 19-годишната си приятелка в Айтос

Теньо от Айтос, който умъртви 19-годишната си другарка, е направил цялостни признания. Това сподели пред камерата на Нова телевизия представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

19-годишното момиче умря в неделя след побой от 27-годишния мъж, с който живеели на фамилни начала. Двойката има дете на 2 години и 8 месеца, пред което се е случило всичко.

След сигнал от съседи, чули виковете, младата жена била превозена с тежка черепно-мозъчна контузия и пострадвания по цялото тяло в реанимация на бургаската болница. Въпреки напъните на лекарите тя е умряла.

„ Убиецът е изразил страдание. Поводът е счепкване посред им за грижите, които се поставят за детето”, съобщи Арнаудова.

„ По данни на полицията преди към година и половина е имало сигнал за евентуално домашно принуждение от съседи. Полицейските чиновници, които са посетили мястото и са разговаряли с Ивета, само че тогава тя е споделила, че няма принуждение. На процедура е отрекла каквито и да е насилствени действия”, съобщи Арнаудова.

По думите й причинителят е изтърпял 6-годишна ефикасна присъда. Излязъл е скоро от пандиза.

Водещият Виктор Николаев напомни думите на съседи, които настояват, че Теньо е гонел приятелката си, размахвайки дървета и камъни. Нищо не го е спряло да я убие, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР