Теньо Енчев, който преби до смърт 19-годишното момиче, с което

...
Теньо Енчев, който преби до смърт 19-годишното момиче, с което
Коментари Харесай

Според убиеца от Айтос семейството му било нормално

Теньо Енчев, който преби до гибел 19-годишното момиче, с което живее, считал, че двамата са били обикновено семейство. 

Младата жена умря в болница няколко часа след побоя в неделя, а Енчев беше арестуван и упрекнат за гибелта ѝ. Той е направил цялостни признания пред проверяващите, а през вчерашния ден съдът го остави за непрекъснато в ареста, заяви Нова тв.

27-годишният престъпно проявен Теньо и Ивета били дружно от шест години. Тя била на 13 години при започване на връзката им и по своя воля решила да се реалокира от София в Айтос. Енчев бил в пандиза, когато схванал, че Ивета е отишла да живее при негови близки и родственици, споделя адвокатът му Пламен Генов пред Нова тв.

Според описа на Енчев за деня на побоя двамата станали сутринта и той ѝ направил подарък - купил й сандали, а на детето - дрешки. На обяд седнали " на по ракия ", а следобеда излезли на разходка в парка. Когато се прибрали, Енчев ѝ споделил да измие детето след разходката, а нейното неглижиране на забележката провокирало гнева му и яростта му ескалирала, сподели Генов. Двамата били използвали алкохол, по данни на проверяващите са им взети и проби за приложимост на опиати, само че резултатите още не са излезли.  

Вчера Енчев сподели, че желае да остане в ареста. Той твърди, че доста обичал Ивета и съжалявал за случилото се.

" Това, което се е случило, е миг от живота му, който той не схваща. Едва в неделя при привличането му като обвинен, разбра, че тя е умряла и от този миг нататък се срина душевен, сподели: " Аз всичко ще опиша, в случай че би трябвало да остана в пандиза, аз без нея не мога ", добави Генов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР