Теньо Енчев, който беше задържан за убийството на 19-годишната си

...
Теньо Енчев, който беше задържан за убийството на 19-годишната си
Коментари Харесай

Теньо Енчев съжали, че убил Ивета, обичал я

Теньо Енчев, който беше арестуван за убийството на 19-годишната си другарка Ивета съобщи, че съжалява за случилото. Ивета издъхна в болница след побой с юмруци и ритници, нанесен ѝ от Енчев в събота вечерта. Двамата имат дете на две години и осем месеца.
„ Съжалявам за това, която се случи. Всичко стана при фамилен скандал “ , разгласи пред съда 27-годишният Енчев.
Теньо се изправи пред съда, който би трябвало да дефинира мярката му за неотклонение.
Преди да влезе в правосъдната зала обвиненият разяснява през сълзи: „ Съжалявам, тъй като беше човек, който доста обичам. Съжалявам доста за това. Искам да остана в ареста. “
По-рано от прокуратурата оповестиха, че обвиняването против Енчев е прецизирано, като вместо за съзнателно ликвидиране той ще бъде съден за ликвидиране, осъществено с особена свирепост, по непосилен за жертвата метод, съобщи Дарик.
„ Това момче е жертва на системата. След навършване на осемнадесетата си година е лежал шест години по пандизите и арестите. Това обаче, че е желал да сътвори семейство, демонстрира, че е имал предпочитание да се промени “, съобщи служебният бранител на Енчев Пламен Генев.
Ако бъде приет за отговорен в осъщественото закононарушение, Енчев може да бъде наказан на до 20 години затвор, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР