tenniskafe.comБулфотоЯпонецът Йошихито Нишиока ще се изправи срещу Григор Димитров във

...
tenniskafe.comБулфотоЯпонецът Йошихито Нишиока ще се изправи срещу Григор Димитров във
Коментари Харесай

Йошихито Нишиока ще бъде следващият опонент на Григор Димитров в Рим

tenniskafe.com

Булфото

Японецът Йошихито Нишиока ще се изправи против Григор Димитров във втория кръг на Мастърс шампионата в Рим. Това стана ясно преди минути, откакто японецът записа безапелационна победа над Миомир Кецманович в 6-4, 6-1.

Мачът продължи 78 минути, като японецът държеше самодейността през съвсем цялото време и единствено един път разреши на Кецманович да поведе с геймовете. Това се случи при започване на втория сет, преди японецът да направи серия от шест следващи извоювани гейма и изрично да завърши сета в своя изгода.

Миналата седмица Нишиока отпадна още в първия кръг на шампионата в Кицбюел след загуба с 3-6, 0-6 от Гуидо Пея, а преди този момент бе отстранен в същата фаза и на US Open. Тогава японецът водеше с 2-0 сета против Анди Мъри, само че трикратният първенец от Големия шлем съумя да реализира цялостен поврат.

До момента Димитров и Нишиока са се изправяли един против различен единствено един път. Това се случи в първия кръг на шампионата в Бризбън предходната година, като българинът надви с 6-3, 6-4.

Понастоящем Димитров заема 22-ро място в международната класация, до момента в който Нишиока е на 50-а позиция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР