Тенисистът Григор Димитров има нова муза в леглото, гласят слуховете

...
Тенисистът Григор Димитров има нова муза в леглото, гласят слуховете
Коментари Харесай

Вижте ТАЙНОТО гадже на Гришо!

Тенисистът Григор Димитров има нова муза в леглото, гласят слуховете зад граница, научи „ Галерия “. През последните седмици той още веднъж се издигна в очите на своите почитатели и феновете на играта на корта. Очевидно за вдъхновението му си има причина, а името на най-прясната му интимна тръпка е Джесика Стайндорф .

Филмовата продуцентка е привлекателна и с красиви форми, само че въобще не може да се мери по красота с някогашната му - певицата Никол Шерцингер . Тя постоянно ще е сравнявана с досегашната звезда в леглото му, защото идва точно на нейното място. Но и надали ще се задържи дълго, съдейки по изцепките и серийните изневери на българина.

Това обаче не бил единственият му аргумент да пази Джесика в загадка. Гришо старателно я крие, тъй като дамата е близка другарка със Серина Уилямс, с която той към този момент е имал краткотраен флирт и не желае да си навлича гнева на лютата си колежка. Самата тя не му говореше и странеше от него, до момента в който той имаше връзка с съветската тенис звезда Мария Шарапова. Наскоро двамата със Серина се засякоха и прекараха цяла вечер дружно на ревю на Том Форд след края на US Open, което е очевиден знак, че той не би желал да скапва положителните си връзки с нея.

Любовните афери на хасковлията стават все по-заплетени и скандални. Не се знае докога Джесика ще търпи унизителното състояние и в какви интриги може да забърка нашенеца, предвиждат познавачи от международния елит.

 

Гришо таман съумя да изплува и да се изкачи до 25-о място в ранглистата, само че пристрастеността му да преследва всяка фуста, може да му коства повсеместен неуспех в кариерата, разясняват го почитатели.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР