Тенисистът Григор Димитров е дарил медицинско оборудване, включително респиратори, на

...
Тенисистът Григор Димитров е дарил медицинско оборудване, включително респиратори, на
Коментари Харесай

Григор Димитров дари медицинско оборудване на болницата в Хасково

Тенисистът Григор Димитров е дарил здравно съоръжение, в това число респиратори, на хасковската болница. Това призна самият той в изявление за Шоуто на Николаос Цитиридис.

Техниката се чака да дойде в лечебното заведение в родния град на първата ни ракета в идните дни. Междувременно той се намира в Калифорния, където е дружно с треньора си и продължава да спортува.

„ В пустинята сме откогато разбрахме, че няма да се играе тенис много дълго време. Реших да не се прибирам в Европа, мисля, че е верният избор сега “, показа Димитров. „ Тенисът е микроскопично нещо в света. Говорихме с АТР супервайзърите, те имат доста резлични теории, гадаем сега, само че имаме огромния разкош, че постоянно има последваща седмица, нищо, че доста шампионати са анулирани “, добави още той.

Гришо е презапасен с храна, съблюдава рекомендациите на управляващите и обмисля да запълни времето си и с онлайн курсове.

„ Има едно изречение, което постоянно ми е харесвало – „ Съединението прави силата... Когато играя тенис и спечелвам, печели и България... Ние сме доста мощна нация “, съобщи спортистът.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР