Тенисът може да не се върне до 2021 г., след

...
Тенисът може да не се върне до 2021 г., след
Коментари Харесай

Шеф в спорта: Тенис може да няма през 2020-а година!

Тенисът може да не се върне до 2021 година, откакто пандемията на ковид провокира анулацията на целия сезон на тревата и по-голямата част от акцията на клей, счита изпълнителният шеф на Уимбълдън -Ричард Люис.

"Оптимистът в мен, а аз постоянно не съм оптимист - към момента се надява, че Откритото състезание на Съединени американски щати ще се състои. Човек се надява, че нещата ще са се успокоили малко и шампионатите в Монреал, Торонто, Синсинати - могат да се случат преди началото на US Open. Всички знаем, че сега това е едва евентуално.

Не мисля, че е нереалистично да се каже, че тази година може да няма повече тенис. Но да се надяваме, че US Open и Ролан Гарос ще се проведат ", сподели Люис.

Откритото състезание на Франция, в началото трябваше да се играе от 24 май до 7 юни, само че беше отсрочено за 20 септември. Само месец след приключването на US Open.

"Ще се радваме да се забележим Серина Уилямс и Роджър Федерер още веднъж на Уимбълдън. Това е нещо, което да чакаме с неспокойствие ", добави Ричард Люис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР